Vensterbanken op maat

Wilt u graag nieuwe vensterbanken laten plaatsen in uw woning of in uw bedrijfspand? Dan bent u bij de firma totaaltegel geheel aan het juiste adres. Hier heeft u de keuze uit diverse materialen, diverse kleuren en diverse afwerkingen betreffende vensterbanken. De keuze is hier reuze. Daarnaast levert totaaltegel altijd uitstekende kwaliteit voor uitstekende prijzen. Zo hoeft u hier nooit te veel te betalen, dat scheelt wel in de portemonnee. U kunt hier vanaf de online webshop bestellen, maar u kunt ook langskomen in de showroom en in de showtuin om de materialen met eigen ogen te bekijken. U bent altijd van harte welkom! Bent u benieuwd naar meer informatie over de vensterbanken van totaaltegel? Dan kunt u vast naar de website of rustig verder lezen in dit artikel. 

Een vensterbank op maat

Wilt u graag een vensterbank op maat laten maken? Dat is goed mogelijk bij totaaltegel. De vensterbank wordt hier op maat gemaakt. De vensterbank wordt gezaagd uit plaatwerk met een maximale lengte van 220 centimeter. Per natuursteensoort hangt het af hoe het met de diepte en de breedte zit. Doorgaans is een vensterbank tussen de twee of de drie centimeter dik. Middels een werktekening kunnen specifieke maatwerk klussen gerealiseerd worden.

Diverse soorten

Bent u nieuwsgierig naar de diverse soorten aan vensterbanken die totaaltegel in huis heeft? Surf dan snel naar hun website.