Keramische terrastegels zijn populair

In de afgelopen jaren zijn de keramische terrastegels steeds populairder geworden! Het assortiment aan deze tegels is dan ook flink uitgebreid. Vroeger zag je vooral strakke keramische terrastegels. Anno 2016 is de natuurstenen look juist heel erg populair. Bij de firma totaaltegel worden de keramische terrastegels geïmporteerd vanaf de fabriek, dit in grote aantallen. De tegels komen uit de landen Spanje en Italie. De tegels zijn altijd van eerste klas kwaliteit. Zo krijgt u als klant enkel het beste! Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie? Lees dan snel even verder om daar achter te komen! 

De natuursteen look

Kijkend naar natuurstenen terrastegels is er te zien dat diverse tegels gevoeliger zijn voor weersinvloeden. Kalkhoudende gesteentes zijn bijvoorbeeld krasgevoelig en vlekgevoelig, ook verkleuren ze buiten! Juist die geleefde uitstraling die na jaren ontstaan is voor veel klanten een rede om te kiezen voor natuursteen! Wanneer u ook op zoek bent naar zo’n look dan kunt u een keramische terrastegel kiezen. Deze blijven buiten echter mooi op kleur, ze krassen niet en ze hebben ook een minimale vuilopname. De keramische terrastegels worden ook antislip gemaakt.

totaaltegel de website

Voor meer informatie over de keramische terrastegels, of andere producten in het assortiment, kunt u terecht op de website van totaaltegel.