Zelf uw nicotinegehalte terugbrengen met de e-smoker

Bent u al tijden van plan om te stoppen met roken maar wil het maar niet lukken? Uw vrienden en familie blijven maar klagen, maar op de een of andere manier lukt het gewoon niet om die sigaret te laten liggen. Eigenlijk is het een heel logisch proces. Uw lichaam is verslaafd geraakt aan nicotine, waardoor het continu verlangt naar meer. Als u in één keer wilt stoppen zal uw lichaam de hele dag tegenstribbelen omdat u gewend bent geraakt aan de nicotine. Het radicaal stoppen kan er dan voor zorgen dat u meer gaat snoepen of andere verslavingen ontwikkelt. De elektronische sigaret kan in dit geval de uitkomst bieden.

Verminder uw nicotinegehalte

Bij de elektronische sigaret kunt u zelf kiezen wat uw nicotinepercentage is. U kunt dus beginnen met het gehalte van een normale sigaret en dit langzaam aan afbouwen. Op deze manier kunt u rustig afbouwen en wordt de stap naar stoppen een stuk kleiner.

E-smoker kopen

Wilt u ook graag een e-smoker kopen? Neem dan zeker een kijkje op de website van E-sigarets. Zij hebben een groot aanbod en bieden verschillende pakketten aan zodat u eenvoudig kunt beginnen. Op de website vindt u tevens uitleg over de verschillende producten en de werkwijze hiervan.