Wilt u een zaal huren in Zoetermeer en omstreken?

Een zaal huren in Zoetermeer kan bij ‘t Manneke! Hier bent u geheel aan het juiste adres. Of het nu gaat om een vergadering of een feestje: hier bent u van harte welkom. Ook voor een trouwerij is ‘t Manneke een super geschikte locatie. Dit is namelijk een prachtige verbouwde en landelijk geleden boerderij. Deze boerderij beschikt over meerdere feestzalen. Laat u zich ook betoveren door deze bijzondere plek? Lees snel verder om meer te lezen over de locatie! 

Over de locatie

De mogelijkheden bij ‘t Manneke zijn eindeloos. Er zijn diverse zalen die ruimte bieden voor verschillende hoeveelheden personen. Of het nu gaat om 15 personen of 250 personen. Ook is ‘t Manneke geschikt als vergaderlocatie. De zalen zijn namelijk voorzien van een beamer, van een scherm, van Wi-Fi en een geluidsinstallatie. Ook voor uw bruiloft raden wij ‘t Manneke aan. De locatie is namelijk zeer sprookjesachtig en is landelijk geleden. Daarnaast liggen er rondom ‘t Manneke prachtige tuinen. De locatie is tot slot goed te bereiken vanaf de Randstad.

Bent u geïnteresseerd?

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u terecht op de website van ‘t Manneke. Wilt u liever contact? Dat kan uiteraard ook. Dit contact is geheel vrijblijvend en kost u helemaal niets!