Voordelig met poedercoating

Poedercoaten is het aanbrengen van een verf in een poedervorm op een vaste ondergrond. Poedercoaten wordt ook wel coating genoemd. Bij poedercoaten is geen water of een ander oplosmiddel nodig om de verft op het te bewerken oppervlakte aan te brengen. Deze vorm van coaten is hierdoor enorm duurzaam en kwalitatief gecontroleerd goed. Echter hoeft u zich verder niet druk te maken over het gehele proces, want als u op zoek bent naar een specialist heeft u deze nu gevonden. Straalbedrijf Asten kan namelijk voor een kwalitatief hoogstaande poedercoating sturen.

De voordelen van poedercoaten

De voordelen van poedercoating zijn enorm, want zo is poedercoating namelijk vochtresistent en zijn alle Ral-kleuren mogelijk. Daarnaast worden alle materialen slijtvast en is er ook nog eens hamerslag of structuur effecten mogelijk. Bovendien profiteert u bij Straalbedrijf Asten altijd over een bedrijf dat jong, maar zeer dynamisch is. Straalbedrijf Asten heeft een ruime 25 jaar aan ervaring opgebouwd en daardoor hebben zij hedendaags enorm veel kennis die zij hebben opgedaan.

Naar de website

Wilt u meer informatie over poedercoaten? Surf dan direct naar de website van de specialist genaamd Straalbedrijf Asten. Op deze website leest u alles over de mogelijkheden die u met poedercoating heeft bij Straalbedrijf Asten.