Voor een elektrische driewieler fiets gaat u naar Fietshemel!

Bent u op zoek naar een elektrische driewieler fiets? Zoek dan niet verder! U bent bij Fietshemel in Rotterdam aan het juiste adres. Bij ons kunt u een veilig comfortabele elektrische driewieler fiets kiezen. U heeft de keuze uit meerdere topmerken, van Popal tot Troy. Daarbij kunt u altijd een leuk en fris design vinden! Daarnaast zijn ze ook nog eens praktisch want u vindt bijvoorbeeld een ruime boodschappenmand achterop. Ook de lage instap zorgt voor comfort, u kunt gemakkelijk de fiets opstappen en afstappen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De driewielers van Fietshemel

Al onze driewielers zijn voorzien van een kwalitatief zadel. Hierdoor heeft u een optimale zit die ondersteuning geeft. Zo kunt u korte maar ook lekkere langen fietstochten gaan maken! Kiezen voor een fiets van Fietshemel is dus een uitstekende keuze. Bij ons hoeft u nooit verzendkosten te betalen in Nederland. Voor ons hele assortiment kunt u een kijkje nemen op onze website.

Alle informatie online

Bent u benieuwd naar meer informatie over Fietshemel en onze elektrische driewielers? Ga dan snel naar de website van Fietshemel. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!