Voor de juiste ondersteuning bij een verslaving gaat u naar Stichting Miroya

In het geval van een verslaving is het erg belangrijk dat u op een juiste manier wordt geholpen om van de verslaving af te kunnen komen en er ook vanaf te kunnen blijven. Voor de juiste ondersteuning kunt u bij Stichting Miroya terecht. Stichting Miroya is er in gespecialiseerd om mensen te helpen om van hun verslaving af te komen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht om af te kicken van GHB. Zij hebben een effectieve manier om af te kicken van GHB

Een verslaving

Er is niet slechts een soort verslaving. Maar wat is een verslaving? Bij een verslaving is een persoon afhankelijk van een bepaalde gewoonte of een bepaalde stof en de persoon kan dit niet loslaten. Zo bestaan er bijvoorbeeld verslavingen aan heroïne of cocaïne.

Hulp inschakelen

Bent u verslaafd en wilt u geholpen worden of kent u iemand en wilt u graag dat die geholpen wordt? Wacht dan niet langer en schakel de hulp in van Stichting Miroya! Voor de gegevens om contact op te kunnen nemen kunt u terecht op de website. Hier kunt u ook op uw gemak meer informatie lezen over de methode die Stichting Miroya hanteert. Via de website kunt u ook een gids opvragen met daarin meer informatie.