Vaccinaties aan huis

Bali is een prachtige vakantiebestemming, maar wanneer u daar naar toe gaat, is het van belang dat u de juiste vaccinaties neemt. Op Bali loopt u een risico op infectieziekten. Laat u inenten tegen de infectieziekten en voorkom problemen op reis. Bij Thuisvaccinatie komen ze bij u thuis voor de inentingen. Vaccinaties voor Bali nodig? Maak een afspraak met Thuisvaccinatie.

Infectieziekten op Bali

Op Bali komen verschillende infectieziekten voor, waaronder reizigersdiarree, dengue en hiv. Voor Bali worden een aantal vaccinaties verplicht, zoals de vaccinatie gele koorts. Daarnaast worden er een aantal vaccinaties aanbevolen, waaronder Hepatitis A en B, DTP, BMR, BCG, Rabiës en buittyfus. Of u vaccinaties nodig heeft, hangt af van verschillende factoren. Zo ligt het aan uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, het gebied waar u verblijft en de accommodatie. Wilt u weten welke vaccinaties er voor u worden aanbevolen? Ga naar Thuisvaccinatie.nl en bekijk het advies.

Een afspraak maken

U maakt eenvoudig op de site een afspraak met Thuisvaccinatie. De arts komt dan bij u thuis of op uw werk wanneer het u uitkomt. Wilt u meer informatie over Thuisvaccinatie en de inentingen? Bezoek dan de site of neem contact op. Vaccinaties in Amersfoort nodig? Geen probleem, Thuisvaccinatie gaat door heel Nederland.