Uw sportschool inrichten met lockerkasten en doucheruimtes

Heeft  u plannen om een eigen sportschool te openen? In plaats van de basic sportscholen die je tegenwoordig overal tegenkomt, wilt u liever een sportschool aan kunnen bieden waar mensen zich thuis voelen en waar ze gewoon hun tassen kunnen opbergen en achteraf lekker kunnen douchen. Als u dit wilt aanbieden is het wel verstandig om u te oriënteren op de mogelijkheden. Lockers and more heeft een uitgebreid assortiment als het aankomt op lockers, scheidingswanden, recepties, balies en banken.

Van basic tot luxe uitvoering

Lockers and more heeft producten voor elk budget. Zo heeft u bijvoorbeeld basic toiletschiedingswanden van met melaminehars beklede volspaanplaat, of duurzame en waterbestendige tolietscheidingswanden. Uiteraard hebben ze ook toiletscheidingswanden die gericht zijn op kinderen en daardoor extra gemakkelijk zijn om te openen en te sluiten.

Vraag een offerte aan voor de hele inboedel

Heeft u wat leuks gezien op de website van Lockers and more? Vraag dan eenvoudig en geheel gratis een offerte aan. U kunt dit doen voor alle producten die u vindt op de website. Zo weet u meteen wat u kwijt zou zijn om uw nieuwe sportschool compleet in te richten. Wilt u zien wat voor soorten douche scheidingswanden Lockers and more heeft? Scheidingswanden douche.