Tongo het Haagse vertaalbureau

Moet u een belangrijk document laten vertalen? Of wilt u als bedrijf uw website laten vertalen in het Spaans? Dan is het heel erg belangrijk dat dit foutloos gebeurt. Op deze manier ontstaan er geen miscommunicaties en bent u voor iedere Spanjaard te begrijpen. Dit kan alleen maar voordelen opleveren. Het kan als Nederlander echter moeilijk zijn om zo’n tekst foutloos te vertalen. Daarom kunt u het door Tongo vertaalbureau laten doen.

Tongo vertaalbureau

Tongo vertaalbureau kan elke taal naar elke naar vertalen zonder grammaticale fouten en spel- en stijlfouten te maken. Daarnaast hebben zij weet van de vocabulaire en van de uitspraken en spreekwoorden van een taal. De vertalers hebben niet voor niks allemaal diploma’s op zak. Of u nou een bedrijf of particulier bent, ┬áTongo vertaalbureau kan alles foutloos voor u vertalen. Daarnaast is het mogelijk om reeds vertaalde teksten te verbeteren. Dit voor slechts vanaf 11 cent per woord, afhankelijk van de talencombinatie van de vertaling.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de hulp van Tongo vertaalbureau? Ga dan naar de website van dit Haagse vertaalbureau. Hier vindt u alle informatie over de werkwijze en de tarieven. Daarnaast kunt u direct een offerte aanvragen of via de contactgegevens vragen stellen of een afspraak maken.