Tijd ingelopen door schilder

Als winkel is het soms enorm lastig om de voorbereidingen van een nieuwe filiaal in te schatten. Echter ging het in een filiaal in Maastricht maar net goed, want de voorbereidingen van onze winkel leken enorm uit te gaan lopen, waardoor de opening van de winkel in eerste instantie niet door leek te gaan. Echter hebben wij door de uiterste inspanningen van schilder Maastricht onze deuren wel op tijd kunnen openen en hebben wij hierdoor onze klanten niet moeten teleurstellen.

Schilderen in de nacht

De schilder Maastricht heeft er helemaal in zijn eentje voor gezorgd dat wij onze deuren tijdig hebben kunnen openen. Doordat de schilder werkzaam is in de nacht hebben wij op tijd de muren van onze winkel geschilderd kunnen hebben en hebben wij hierdoor enorm veel tijd ingelopen. Deze service was ideaal voor onze winkel en aangezien wij veel tijd met andere dingen verloren hadden, was de service van de schilder Maastricht geweldig. Hiervoor zijn wij hem dan enorm dankbaar, omdat hij dit allemaal tegen een uiterst scherp tarief heeft gedaan en bovendien zijn werk enorm goed doet!

Informatie

Meer weten over schildersbedrijf Maastricht? Surf dan direct naar de website en vraag online een gratis offerte aan bij de specialist!