Teksten vertalen

Heeft u een bedrijf en wilt u naast het verkopen van uw producten en/of diensten in Nederland dit ook gaan proberen in het buitenland? Een heel mooi en ambitieus plan, maar hier komt natuurlijk een boel bij kijken. Naast het introduceren van uw producten in de buitenlandse markt, is de taal ook erg belangrijk. Vertaalbureau Tongo in Maastricht helpt u hier graag bij. Vertaalbureau Tongo heeft veel vertalers in dienst waardoor zij een breed aanbod kan aanbieden in talen. Lees dus gauw verder.

Vertaalbureau

Vertaalbureau Tongo is u graag van dienst om u te helpen met het vertalen van uw teksten naar een andere taal. Vertaalbureau Tongo werkt met een 100% tevredenheidsgarantie dus u bent altijd verzekerd van werk waar u tevreden mee kunt zijn. De vertalers vertalen niet alleen maar kleine teksten, maar ook volledige boekwerken en/of websites. De grootte van de opdracht maakt dus niet veel uit. Wel zorgt Tongo ervoor dat er bij grote opdrachten eerst een offerte wordt gemaakt. Op deze manier wil zij voorkomen dat u achteraf schrikt van gemaakte kosten. Dit betekend overigens niet dat Vertaalbureau Tongo duur is. Vertaalbureau Tongo rekent namelijk gemiddeld 15% minder dan andere vertaalbureaus.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Vertaalbureau Tongo? Neem dan gauw een kijkje op de website, laat uw gegevens achter en u ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.