Tangoshow in Rotterdam

Bent u op zoek naar een geweldige show voor uw evenement of bijvoorbeeld bruiloft en wilt u graag een speciale gast op dit evenement of bijvoorbeeld bruiloft verwelkomen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar geweldige entertainment zoals de koppel Carlos en Mirella u kan gaan bieden. Zij geven namelijk u de mogelijkheid om kennis te maken met de geweldige dans tango en kan dit op uw evenement en/of bruiloft laten zien. Carlos en Mirella zijn bovendien ook nog eens bekend van televisie, want zij deze mee aan de succesvolle televisieprogramma Everybody Dance Now!

Bekend entertainment

Het is natuurlijk altijd enorm leuk als u entertainment voor een bepaald evenement of bijvoorbeeld bruiloft weet te regelen. Echter maakt het toch nog altijd iets leuker, wanneer de entertainment wordt verzorgt door bekende Nederlanders. Carlos en Mirella zijn van die bekende Nederlanders die de harten van menig Nederlander heeft gestolen met hun geweldige tango die zij hebben gepresenteerd tijdens de televisieopnames van Everybody Dance Now!

Evenement in regio Rotterdam

Woont u in de regio Rotterdam en bent u op zoek naar geweldig entertainment voor bijvoorbeeld een evenement, bruiloft of andere gelegenheid? Surf dan snel naar de website van Carlos en Mirella en bekijk de pagina tango Rotterdam!