Stroom kan overal

We kunnen het ons misschien niet voorstellen, maar er zijn nog plekken in Nederland waar geen stroomvoorzieningen in de buurt zijn. Stel nou dat er toch stroom nodig is op deze plek? Dan kunt u gebruik maken van aggregaat verhuur. Dit is het huren van tijdelijke stroomvoorzieningen voor bijvoorbeeld een groot evenement.

Vos Noodstroom

Vos Noodstroom is gespecialiseerd in het verhuren van aggregaat. Dit houdt in dat er tijdelijke stroomvoorzieningen gehuurd worden die men kan gebruiken voor een concert of een festival. Want wat is een festival zonder verlichting en muziek? De stroom is stil en van goede kwaliteit. Dit geldt ook voor het opbouwen van de stroom. De werknemers zijn gespecialiseerd in hun vak en kunnen zo praktisch geruisloos een goede stroomvoorziening voor u neerzetten. Voor onderhoud komen de werknemers ook langs. Niet alleen voor evenementen komt Vos Noodstroom te hulp. Als er ergens een grote stroomstoring is kunnen ze langskomen om tijdelijke stroom te bieden totdat de storing voorbij is. Vos Noodstroom biedt vermogens van 0,2KVA tot 2000 KVA.

Aggregaat huren

Wilt u aggregaat huren bij Vos Noodstroom? Ga dan naar de website. Hier kunt u alles lezen over het bedrijf en de stroom die wordt geleverd. Daarnaast kunt u via de website een offerte aanvragen of contact opnemen als u vragen of opmerkingen heeft.