Snel verbandmiddelen bestellen

Afgelopen maand is er bij ons op de onderneming een kleine bedrijfsongeval gebeurt, waarbij een medewerker een lichte wond heeft opgelopen. Echter was er in het hele gebouw geen verbandmiddelen aanwezig, waardoor de medewerker niet direct verbonden kon worden. Wij hebben vervolgens met ons gehele team een klacht ingediend bij de hogere machten, aangezien het natuurlijk niet zo mag zijn dat er geen verbandmiddelen aanwezig zijn in een bedrijf. Verbandmiddelen moeten namelijk altijd bij de hand zijn.

Heft in eigen handen genomen

De hogere machten bij ons op de onderneming deden er nogal lichtzinnig over, aangezien zij vonden dat het niet per direct nodig is om verbandmiddelen op de werkvloer te hebben, aangezien ongevallen zelden gebeuren. Echter zijn wij werknemers verantwoordelijk over elkaar in geval van nood, en om deze reden besloten wij als werknemers zelf verbandmiddelen voor de onderneming te bestellen. Deze hebben wij gekocht bij de webshop van The Medical Store. De verbandmiddelen hebben wij snel bezorgd gekregen, en deze liggen nu veilig in de opbergkast van de onderneming.

Wil jij meer informatie over het bestellen van verbandmiddelen, of wil jij bijvoorbeeld EHBO kleding online kopen? Surf dan direct naar de website van de specialist, genaamd The Medical Store!