Sauna of sportschool inrichten? Scheidings wanden!

Bent u van plan een sauna of sportschool te beginnen? Dan moet er veel aandacht worden besteed aan het interieur van deze gebouwen. Niet alleen zodat het sfeervol en aantrekkelijk is, maar ook omdat het praktisch moet zijn. In een sauna en sportschool moeten mensen gebruik maken van kleedhokjes, waarin de garantie van privacy hebben. Daarnaast zullen zij zich om moeten kleden en (dus) spullen achter moeten laten, waardoor ook bescherming van eigendommen van belang is. Daarom koopt u bij Lockers and More onder andere scheidings wanden.

Over Lockers and More

Lockers and More haar expertise ligt bij het interieur van onder andere scholen, sportscholen, sauna’s en bij de inrichting van wachtruimtes en informatiebalies. Daarom hebben zij veel onderdelen en producten die privacy en eigendommen beschermen. Denk aan kleedruimtes, schedingswanden, wc-hokjes, douche-hokjes, locker kasten, maar ook bankjes en een informatiebalie. Deze zien er allemaal mooi uit, zijn van goede kwaliteit en zijn dus ontzettend praktisch. U vindt de producten op de website. Hier ziet u in welke kleuren, vormen en materialen er┬áde producten verkrijgbaar zijn.

Interesse?

Wilt u graag een lockers kast of een scheidingswand bestellen? Ga dan naar de website van Lockers and More. Hier vindt u het hele assortiment en kunt u direct via de website bestellen. U vindt hier ook contactgegevens voor vragen of opmerkingen.