Restaurant de Tuin

In Rotterdam en omgeving is het prima om eens uit eten te gaan. Deze regio heeft namelijk geweldige restaurants te bieden waar u terecht kunt voor het heerlijke eten. Zo is er ook Restaurant De Tuin waar u heerlijk kunt gaan eten. Dit restaurant is gelegen in Rotterdam en is zeer aantrekkelijk vanwege de ligging. De mooie ligging van het restaurant zorgt namelijk voor een zeer bijzondere ervaring. Het restaurant is namelijk gelegen aan de rand van het Kralingse Bos en direct gelegen aan de Kralingse Plas. Voor een directe preview: klik hier!

Meer dan alleen een restaurant

Restaurant De Tuin is meer dan alleen een restaurant. Na een wandeling in de winter is het ook heerlijk om even tot rust te komen. Ook dan is De Tuin de plek om helemaal tot rust te komen, want De Tuin heeft gewoon zoveel aan hun bezoekers te bieden. Ook kunt u in de zomer heerlijk genieten bij De Tuin, omdat ook dan de ligging heel goed zal zijn. Dan is het Kralingse Bos in Nederland, het Central Park van New York.

High Tea

Wilt u graag heerlijk dineren bij De Tuin? Dat kan! Maar ook voor verschillende brunches en high tea’s kunt u terecht bij De Tuin!