Restaurant de Tuin voor uiteenlopende gelegenheden

Wilt u een buffet Rotterdam organiseren? Overweeg dan eens om voor de locatie Restaurant de Tuin te kiezen. Hier serveren ze een buffet op maat, passend bij de gasten en toch verrassend voor iedereen. Lijkt het u wat en zoekt u een unieke locatie in Rotterdam? Dan is Restaurant de Tuin zeker de moeite waard om in overweging te nemen.

Een uitje met collega’s of vrienden

Een buffet is de ideale oplossing als je met een grote groep mensen gaat eten. Bijvoorbeeld een avondje uit met collega’s, daarvoor is Restaurant de Tuin een goede uitvalsbasis. Je kan er kiezen voor verschillende soorten bufetten,  een warm/koud buffet, indisch buffet maar ook een dessert buffet als afsluiter behoort tot de mogelijkheden. De locatie ligt vlakbij het centrum van Rotterdam, maar ook bij het Kralingsebos. Het is een rustpuntje in de drukke omgeving van de stad, en daarom een unieke plek om even weg te zijn van de dagelijkse activiteiten.

Ook een bezoekje aan restaurant de Tuin brengen?

Surf naar de website en bekijk de mogelijkheden. Liever een bezoek brengen met een kleinere groep aan deze unieke plek? Ook dat behoort tot  de mogelijkheden, kom er bijvoorbeeld eens langs voor een brunch Rotterdam.