Reizen met de camper

Terwijl de ene familie het geweldig vindt om op reis te gaan met de auto, vindt de andere familie het geweldig om gewoon met het vliegtuig op vakantie te gaan en vervolgens te verblijven in een mooi luxe hotel. Echter zijn er ook in Nederland een hele grote groep die pas hun vakantie ‘een vakantie’ noemen, wanneer zij heerlijk met hun camper kunnen gaan reizen. Het is echter wel belangrijk dat deze groep goed de regels kent, omdat anders enorm veel problemen kunnen gaan ontstaan. Deze problemen kunnen namelijk enorm grote gevolgen hebben voor uw eigen vakantie voor wanneer zij geen camperverzekering hebben.

Nooit meer zonder camperverzekering

Onze buren hebben afgelopen jaar een camper gekocht en wilden hiermee gaan rondreizen in Europa. Echter kwam al gauw een einde aan hun vakantie, omdat zij helemaal niet aan een camper verzekering hebben gedacht. Vervolgens kwamen zij aan in Polen, waar zij vervolgens van de weg zijn gehaald door de lokale politie. Deze vroeg om de verzekering van de auto, maar kwamen er al gauw achter dat deze niet verzekerd was. De familie was genoodzaakt om hun vakantie te beëindigen.

Informatie

Wilt u graag meer informatie over het afsluiten van een camperverzekering of wilt u de camerverzekering vergelijken? Bekijk dan de website van Camperverzekering.nl!