Quickscan van Bureau Viridis

Ben jij op zoek naar een ecologisch adviesbureau? Dan zit je bij Bureau Viridis aan het juiste adres! Bureau Viridis is een ecologisch adviesbureau die landelijk actief is, en onafhankelijk is. Onafhankelijk wilt zeggen dat het bureau een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau is voor natuur en landschap. Bureau Viridis werkt enorm flexibel, en zijn zeer creatief in hun werk en zij werken altijd zeer doelgericht. Bureau Viridis is daarom de ideale partner wanneer het gaat om onderzoeken die met de ecologie te maken hebben.

Een quickscan

Een quickscan van Bureau Viridis bestaat uit een bronnenonderzoek naar het voorkomen van beschermde soorten op en rond de locatie. Zij zullen gaan kijken naar al het leven dat bij jouw locatie, of op de aangegeven locatie aanwezig is. Bureau Viridis maakt vervolgens met alle gevonden gegeven een zeer heldere rapportage, die vervolgens door jou ingelezen kan worden. Op deze manier krijg jij altijd een duidelijk beeld van al het leven rondom de locatie, en weet jij welke bedreigde soorten er rondom de locatie leven.

Wil ook jij gebruik maken van de ecologische kennis van Bureau Viridis? Surf dan snel naar de website van de specialist! Op de website kun jij alle contactgegevens van de specialist vinden!