Plastic bestek bestellen

Afgelopen jaar hebben wij namens ons bedrijf een enorm evenement georganiseerd aangezien het bedrijf al meer dan 15 jaar bestaat. Dit wilde wij vieren met alle werknemers die hun steentje hebben bijgedragen aan het succes, en samen met alle ex-werknemers die van ons bedrijf een succes hebben gemaakt. We hebben een enorme barbecue georganiseerd en hier hebben wij online een doos vol met plastic bestek gekocht!

Een grote barbecue

We hebben voor ongeveer 250 man een barbecue georganiseerd. Het vereist natuurlijk veel organisatie om een barbecue voor zoveel man goed te laten verlopen. Echter waren wij op en top voorbereid, en hebben wij enorm veel vlees ingeslagen, en hebben wij 5 barbecues gehuurd voor het braden van al het vlees. Daarnaast hebben wij online plastic bestek gekocht. Deze kon je in grote aantallen kopen, en dit was natuurlijk ideaal voor de barbecue. We wilden namelijk zoveel mogelijk plastic bestek hebben, zodat wij niet met een enorme afwas zouden zitten. Dit was dus ideaal voor de barbecue, en bovendien was al het plastic bestek op tijd bezorgd.

Wil ook jij plastic bestek bestellen, of wil jij meer weten over de webshop? Bezoek dan eens de website van DisposableDirect.nl en bekijk alle producten die de specialist aanbiedt.