Personeel en werktijden

Vrachtwagenchauffeurs hebben een zeer belangrijke taak. Zij moeten namelijk hetgeen dat zij vervoeren veilig van A naar B brengen. Echter hebben zij natuurlijk wel een enorme vrachtwagen onder hun kont en is het dus belangrijk dat zij altijd in beste staat zijn. Dit wilt zeggen dat ze hun volledige concentratie nodig hebben tijdens het rijden. Ze moeten dus altijd goed slapen en vooral niet teveel kilometers achter elkaar rijden. Ze moeten genoeg rusten en dit kan allemaal dankzij de digitale tachograaf dat wordt aangeboden door Global Road Systems.

Veilig over de weg

De digitale tachograaf zorgt ervoor dat er weer veilig over de weg gereden wordt. De digitale tachograaf zorgt ervoor dat iedereen weer met een veilig hart de weg over gaat, omdat deze ervoor zorgt dat vrachtwagenchauffeurs zichzelf altijd in de gaten kunnen houden. De digitale tachograaf zorgt ervoor dat alles wordt geregistreerd en laten teruggekeken kan worden. Bovendien kan er ook niet gerotzooid worden met de digitale tachograaf. Dit is direct zichtbaar. De digitale tachograaf zorgt er dus voor dat de wegen helemaal veilig zijn.

Meer weten

Wilt u graag meer informatie over de digitale tachograaf? Surf dan naar de website van Global Road Systems en lees hier alle informatie online!