Op zoek naar huizen te koop Spanje?

Een droom die wacht om verwezenlijkt te worden, een eigen huis in een warm mediterraans land. Niet zomaar een droom, misschien ook wel een heel handige en leuke investering! Waar u zelf van kan genieten, maar ook familieleden en andere gasten. Geen idee waar te beginnen  met deze droom? Vraag om hulp van een professional. En start met een vakantiewoning Spanje kopen.

 

Hoe pak je dit aan?

Een geheel nieuw concept is Mijn nieuwe huis in Spanje. Dit is een organisatie die u volledig helpt bij de aankoop van een mooie vakantiewoning. Ze zijn een makelaarsbedrijf in Spanje en helpen Nederlanders op een betrouwbare manier bij de aankoop van een huis. Want een droom is een, maar deze verwezenlijken is twee. En daar kunnen veel Nederlanders wel wat hulp bij gebruiken. Mijn nieuwe huis in Spanje helpt daarbij.

Hoe werkt Mijn nieuwe huis in Spanje?

Via een georganiseerde rondreis langs diverse nieuwbouwprojecten en mogelijkheden tot vakantiewoningen wordt u geinformeerd over hoe de aankoop van een huis in zijn werk gaat. Tijdens deze rondreis komt u ook langs mooie culinaire plaatsen en bijzondere locaties. Ook komt er een advocaat en een jurist die u alles vertelt over mijn nieuwe huis in Spanje.