Nieuwste onder interieur styling: printen op deuren

Bent u iemand die helemaal gek is van de laatste trends op het gebied van interieur styling? Mist u geen enkel televisieprogramma over interieur? En bent u altijd op de hoogte van de nieuwe dingen? Dan bent u vast ook zelf vaak bezig met het inrichting van uw huis. U raakt geïnspireerd door alles wat u ziet in magazines en op televisie en daarom heeft u ook gehoord van het nieuwste in interieur: het printen op deuren. Dit kan bij Spuiterij Geraerts.

Het printen op deuren

De nieuwste trend in interieur styling is het printen van deuren. Het is niet de deur die uitgeprint wordt, maar er wordt iets OP uw deur geprint. Hiermee kunt u een saaie witte of houten deur ineens veranderen in een prachtig statement in uw (woon)kamer. U kunt elke print die u wilt kiezen, want vanaf de computer is alles mogelijk. Zo heeft u complete eigen inbreng. Zelfs een eigen tekening, print of foto kan op uw deur geprint worden. En ander voordeel is dat u de deur waar u op was uitgekeken hergebruikt. Milieu vriendelijk dus!

Interesse

Wilt u graag een print of foto op uw deur laten printen? Ga dan naar de website voor alle informatie en de contactgegevens. Via de contactgegevens kunt u  vragen stellen of direct een afspraak maken.