Mooie led verlichting in huis

Veel mensen denken bij LED verlichting aan witte felle lampen. Dit is absoluut niet wat led verlichting doet, eigenlijk is het ontzettend mooie verlichting. De Led verlichting strips zorgen voor accent verlichting in je huis. Ook buiten kan het ontzettend sfeervol en modern staan. 

Een mooie led strip bij de trap

Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de trap verlichten zodat je goed kunt zien waar je loopt in het donker. Of je doet een fijne led lamp in de lampjes naast je kaptafel zodat je altijd goed licht hebt bij het opmaken van je gezicht. 

Ook toen ik mijn huis ging schilderen was ik ontzettend tevreden met de verlichting waarover ik beschik. Het is heel handig om mooi licht te hebben wat te vergelijken is met daglicht. 

Ik hoor vaak van mijn vriendinnen dat zij ledverlichting veel te fel vinden voor in huis terwijl ik het juist heel mooi vind. Het is niet hard als een TL verlichting, maar het is wel fel genoeg om de ruimte mooi te kunnen verlichten. Eigenlijk geeft het hetzelfde licht als daglicht maar dan ‚s avonds. Ik vind het persoonlijk heel mooi staan en in  mijn inrichting staat het licht altijd ontzettend goed. Daarnaast hoef ik met mijn LED lampen niet ontzettend lang te wachten tot het licht fel genoeg is, zoals bij een spaarlamp wel moet.