Meubelstukken uit India

Tijdens de winter ben ik meerdere dagen werkzaam vanuit eigen huis, gezien het feit dat het door de weersomstandigheden enorm moeilijk is om mijn werk te bereiken. Hierdoor zit ik hedendaags ook veel meer op het internet te kijken en ben ik op zoek naar leuke spullen voor mijn huis aangezien ik sinds kort een nieuwe woning heb gekocht. In deze woning zijn nog vele lege plekken te vinden en wil ik deze opvullen met leuke woonaccessoires. Echter ben ik iemand die valt op meubels uit het buitenland. Zo ben ik enorm gek op meubels uit India.

Gereisd in India

Een aantal maanden geleden heb ik voor het werk gereisd in India en heb ik hier een aantal fabrieken bekeken die werkzaam zijn voor ons hoofdkantoor in Nederland. Tijdens deze reis heb ik echter heel veel opgestoken van het land en ben ik stiekem een beetje verliefd geworden op de cultuur daar. Hindi & Bindi is een webshop die meubels uit India verkoopt en ervoor zorgt dat ik dat India dat ik daar heb gezien, in mijn eigen huis kan halen.

Bekijk de webshop

Bekijk snel de webshop van Hindi & Bindi voor de meest uiteenlopende producten die zij verkopen!