Magneetreclame van Bosman Reklame

Een mens brengt veel tijd door in de auto. Onderweg naar het werk, naar de supermarkt, naar een vakantiebestemming. Bosman Reklame ziet hier de perfecte kans om de automobilist te bereiken door middel van magneetborden. Dus wilt u ook rondrijden met magneetreclame? Zodat u de aandacht wekt zelfs op de weg? Bosman Reklame helpt u graag verder. 

Het product

De afmetingen van Bosman Reklame haar magneetplaten- en borden zijn standaard 60 × 30 cm. Is dit niet de gewenste maat? Een andere maat bestellen is uiteraard ook mogelijk. Plaats bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en/of andere gegevens op deze platen en borden middels zelfklevende folies. Op de website van Bosman Reklame kunt u voorbeelden zien. Uiteraard kunt u ook terecht in de showroom aan de Kiotoweg 349 te Rotterdam. De medewerkers van Bosman Reklame adviseren u graag om op een passend magneetbord te komen voor uw bedrijf.

Interesse gewekt?

Heeft u interesse gekregen in de magneetplaten- en borden van Bosman Reklame? En ziet u wel wat in deze manier van adverteren? De professionele medewerkers helpen u graag verder! Vul bijvoorbeeld het contactformulier in op de website. Of kom even langs. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak bij u in te plannen. Bel gerust naar 010-4119999.