Maak uw retro woonkamer af met de Dovre vintage 35

Heeft u altijd al een voorkeur gehad voor mooie vintage- en retro meubels? Uw woonkamer heeft inmiddels een gezellige en huiselijke sfeer, maar u heeft nog een plekje over voor een mooi pronkstuk in de kamer. Heeft u al eens gedacht aan een gezellige houtkachel? Behalve de gezellige uitstraling is het ook nog eens functioneel in de wintermaanden. Bij Haardenexpert vindt u een ontzettend uitgebreid assortiment aan kachels, waardoor er altijd wel een kachel is dat bij uw woonkamer past. Neem bijvoorbeeld de Dovre Vintage 35, die bekend staat om haar vintage uitstraling.

De Dovre Vintage 35

Als u een mooie houtkachel zoekt dat bij uw retro woonkamer past, dan is de Dovre Vintage 35 wellicht iets voor u. Deze vrijstaande houtkachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vindt u de vintage look wel erg mooi, maar heeft u liever een gashaard? Dat is geen enkel probleem. Hij is namelijk ook als gashaard verkrijgbaar!

Neem een kijkje in de showroom

Wilt u de kachels een keertje in het echt bekijken? Neem dan zeker even een kijkje in de showroom in Apeldoorn. Hier kunt u zich meteen laten adviseren door een van de experts van Haardenexpert. Kijk voor de openingstijden even op de website van website van Haardenexpert.