Limousine vervoer door heel Europa

Transpro is een taxibedrijf met net wat extra luxe. Zij halen je op en rijden je door heel Europa en een mooie limousine. De auto’s zijn te boeken voor een bijzondere gelegenheid, vervoer van en naar Schiphol of tripjes door heel Europa. Zin in een sightseeing tour door Brussel? Laat je rijden in een mooie auto door de stad. De chauffeur kan je vertellen over de stad of  juist wat meer op de achtergrond blijven. Ook is het leuk om de limousine te huren voor een bijzondere gelegenheid, heb je een bijzonder feestje? Of een andere gelegenheid waarvoor je graag  chique arriveert? Transpo staat klaar om je te vervoeren.

Van en naar het vliegveld chique

‘Samen met mijn vrouw gingen we een romantisch weekend weg naar Parijs. Een leuke verassing voor ons jublieum, maar wel een hoop geregel. Ik besloot dat ik het echt op chique wilde gooien en liet ons ophalen door een limousine aan huis. Ik zocht op internet op de zoekwoorden ‘Airport transfers Amsterdam‘ en vond Transpo als vervoersbedrijf.

Het was perfect geregeld en gaf ons weekendje net wat extra allure! We waren ruim op tijd op Schiphol en hebben samen een super weekend beleefd. Ik kan het iedereen aanraden.’