Lekker en gezond met een fruit pers

Gezond eten is heel erg belangrijk en hoeft helemaal niet vies of vervelend te zijn. Het is heel erg makkelijk én lekker juist. Je kunt genoeg mineralen en vitaminen krijgen door bijvoorbeeld je eigen smoothies te maken. Op die manier ben je lekker bezig, kunt je precies de ingrediënten die jij lekker vindt toevoegen en vervolgens een flinke dosis voedingsstoffen binnen krijgen. Je maakt een lekkere smoothie of iets anders van groente en fruit met een fruit pers.

De fruit pers

De fruitpers waar ik het over heb is een slowjuicer. Deze kun je aanschaffen bij Greenis. Deze fruitpers steekt met kop en schouders boven andere fruitpersen uit. Dit komt door de aanzienlijke hoeveelheid voedingsstoffen. Deze ontvangt u in uw sap doordat een slowjuicer het sap heel erg langzaam perst. Dit betekent een hogere absorptie en 6 keer zoveel voedingswaarde. Daarnaast maakt de slowjuicer van Greenis bijna geen geluid, wordt het sap direct van het pulp gescheiden en is het moderne apparaat ook nog eens heel mooi om te zien. Een slowjuicer heeft dus heel veel voordelen ten opzichte van andere fruitpersen.

Aanschaffen

U kunt slowjuicers van Greenis aanschaffen via de website. Hier vindt u het hele assortiment en alle informatie en kunt u direct een fruitpers bestellen.