Kroon luchters van de Rode Hoeve

Ik hoef u vast niet te vragen of u weet wat een kroonluchter is. Iedereen kent deze prachtige vorm van verlichting. Als ik u een foto laat zien van de eerste kroonluchter zou u deze misschien niet herkennen. Gelukkig is wat vroeger slechts een  houten kruis met spijkers en opgeprikte kaarsen was, is uitgegroeid tot een prachtige meer-armige vorm van verlichting gemaakt van bijvoorbeeld glas op kristal. U vindt de mooiste kroon luchters bij De Rode Hoeve.

De collectie

De collectie van De Rode Hoeve is de grootste collectie van heel Europa. Dit is niet voor niks. Het bedrijf is volledige gespecialiseerd in deze vorm van verlichting. U vindt meer dan 1000 verschillende soorten kroonluchters, waaronder die van glas en kristal, de Franse en de kasteel kroonluchter. Stuk voor stuk prachtige kroonluchters van zeer goede kwaliteit. In het atelier in Oldebroek of Wijnandsrade kunt u de kroonluchters in het echt komen bewonderen door middel van een rondleiding. U kunt ze vervolgens ook hier aanschaffen, om uw interieur een boost van sfeer te geven.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd en wilt u de kroonluchters komen bekijken? Ga dan naar de website. Hier vindt u sfeerfoto’s van de ateliers en de contactgegevens om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een rondleiding.