Klachten over meubels

Op zoek naar een bedrijf dat meubels (wooninrichting) op waarde kan schatten? Zoek dan niet verder, want bij Van Beek Expertise ben je aan het juiste adres. Met meer dan 23 jaar werkervaring is Van Beek Expertise jouw specialist op het gebied van het op waarde schatten van meubels. Van Beek Expertise zal naderhand altijd duidelijk advies geven op basis van haar bevindingen. Dit kan te maken hebben met de waardering van meubels, maar ook voor eventuele herstelmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Mogelijkheden

Van Beek Expertise is gespecialiseerd in de technische kant van meubels waarderen. Wanneer een bureau meubelklachten ontvangt, beoordeeld Van Beek Expertise deze op de volgende onderdelen: houten meubelen, gelakte meubelen en gestoffeerde meubelen.

Klacht/Oplossing

Van Beek Expertise wordt veelal benaderd voor klachtafhandeling door rechtbanken, detailhandelaren, verzekeraars, fabrikanten, advocaten etc. Zij zijn voornamelijk geïnteresseerd in het snel en efficiënt afhandelen van zaken. Van Beek Expertise snapt dit en handelt ook naar deze wensen. Je bent daarom altijd verzekerd van accuraat en doeltreffend handelen. Na elk verricht onderzoek wordt er door Van Beek Expertise een conclusie getrokken. Dit is een overzichtelijk rapport waarin de belangrijkste bevinden gepresenteerd worden. Ook wordt hierin een hersteladvies gegeven met een overzicht van de kosten die in dat geval gemaakt moeten worden.