Kilometerregistratie door TraQz

Bent u het ook zo zat om elke keer weer gedoe te hebben met de kilometerregistratie? Op zoek naar een gemakkelijkere manier om het aantal gereden kilometers vast te leggen? Het is belangrijk dat u hier een helder overzicht van heeft, zodat u elk jaar weer kunt terug zien hoeveel er gereden is. TraQz biedt u dé oplossing hiervoor. TraQz is gespecialiseerd op het gebied van volgsystemen door middel van GPS. 

Over TraQz

In 2006 is TraQz ontstaan vanuit de vraag om vrachtwagens te volgen. Vanuit daar heeft TraQz zich steeds meer ontwikkeld in allerlei voertuigvolgsystemen. Inmiddels heeft TraQz erg veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om zo de juiste producten op de markt te zetten. TraQz vindt het belangrijk dat de systemen betaalbaar én van goede kwaliteit zijn. Dat is voor hen de basis. Het is dan ook de missie van TraQz om een kwalitatieve, transparante partner te worden voor een groot netwerk van relaties in Nederland en België, met uiteraard tevreden klanten.

TraQz helpt u graag!

Bent u op zoek naar een product voor kilometerregistratie? TraQz helpt en adviseert u graag. TraQz heeft een aantal producten voor bijvoorbeeld het volgen van uw medewerkers door middel van GSP trackers. Neem contact met TraQz op door middel van de gegevens te vinden op de website.