Kickboksen in Utrecht doe je bij the Colosseum

Ben je woonachtig in Utrecht en op zoek naar een kickboksschool? Veel mensen vinden het lastig om op latere leeftijd nog de stap te nemen om met een nieuwe sport te beginnen. “Hoe zullen ze me aankijken?”, “Straks bak ik er helemaal niks van”? Zijn vaak vragen die door uw hoofd schieten. Maar waarom zou u zich hier zorgen over maken? Iedereen heeft toch het recht om nieuwe dingen te proberen? Zo denken ze er ook over bij The Colosseum. Deze kickboksschool in Utrecht wil iedereen verwelkomen die de ambitie heeft om graag een keer te willen kickboksen.

Een professionele kickboksschool

Als u besluit om te gaan trainen bij the Colosseum, bent u in handen van echte professionals. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van professionele faciliteiten. Zo beschikken ze namelijk over 400 vierkante meter aan sportruimte, bokszakken een boksring en een krachthoek.

Kom een keer meetrainen

Ben je ook benieuwd geworden naar website van the Colosseum? Maak dan een keer gebruik van een gratis proefles. Op deze manier kun je zelf ervaren hoe de sfeer in de school is, en of de manier van trainen bij u past. U hoeft de proefles niet aan te vragen, maar kunt zich gewoon melden bij de receptie.