Kamperen met de hele familie in Overijssel

Midden in Overijssel bevindt zich een kindvriendelijke familiecamping: camping Heidepark. De camping ligt midden in de natuur in een mooie omgeving. De camping biedt alles aan voor een geslaagde vakantie voor jong en oud. Denk aan een mooi verwarmd zwemband, en een speciaal peuter- en kleuterbad.

Genoeg te doen!

De camping ligt in een prachtig natuurgebied.  In dit gebied kunt u fietsen, wandelen maar ook zwemmen. Genoeg te doen dus! Zwemmen kan zowel in het zwembad op de camping als buiten in het natuurgebied.
Heeft u geen fiets meegenomen? Dan kan je die ook huren op de camping. Dat scheelt een hoop gedoe.

Camping Heidepark is het typische voorbeeld van dat er in eigen land nog genoeg te beleven is. Camping Heidepark ligt in een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, alles voor een geslaagde vakantie dus. De gezinscamping heeft overal een draadloze netwerkverbinding waardoor je gemakkelijk kan internetten.

De gezinscamping in Overijssel heeft veiligheid ook hoog in het vaandel staan; zo is de camping geheel autovrij. Kinderen kunnen dus veilig spelen en zelf lekker hun eigen gang gaan op de camping; houdt u misschien nog wat tijd over voor uwzelf!