Hulp bij geweldloos communiceren

Iedereen communiceert de hele dag door, maar de manier waarop is altijd anders. Het ligt er ook aan met wie je communiceert. Tegen de ene persoon ben je formeel en tegen de ander heel informeel. Het lijkt makkelijk, maar dat is het niet altijd. Communicatie kan namelijk ook negatief zijn en dat is waar Vine coaching om de hoek komt kijken. Zij trainen in het gebruiken van geweldloze communicatie. Dit wordt in hun termen ook wel verbindende communicatie genoemd. 

Vine coaching

Bij Vine coaching werken verschillende specialisten die jou coachen en trainen in geweldloze communicatie. Het maakt niet uit voor welk gebied je kiest (particulier, coach of overheid), want Vine coaching is van alle markten thuis. Onthoud dat communicatie zeer belangrijk is in het leven. Het beïnvloedt de kwaliteit van je leven. Dit geldt voor je privé leven, maar ook op het werk.

Interesse

Ben je benieuwd naar de dienstverlening van Vine coaching, maar begrijp je nog niet het hele programma? Voor meer informatie wordt je doorverwezen naar de website van Vine coaching. Hier vindt je alle informatie met betrekking tot de 3 vakgebieden, maar ook over de inhoud ervan. Bij vragen en/of onduidelijkheden mag je natuurlijk altijd contact opnemen.