Hockeysticks voor kids

Zijn uw kinderen toe aan nieuwe hockeyspullen? Bestel al uw hockey benodigdheden bij de eerste online junior hockey specialist van Nederland. Deze hockeyspecialist is voorzien van thuiswinkelwaarborg. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de bestelling wel op tijd geleverd word of de bestelling überhaupt geleverd word. Met de snelle leveringen hoef t u niet bang te zijn dat uw kinderen met kapotte hockeyspullen door moeten hockeyen omdat de nieuwe spullen nog niet binnen zijn. De A-merken die bij Junior Hockey aangeboden worden zijn enkel en alleen van de juiste kwaliteit, zoals het een hockeystick kind van Dita. Er word namelijk veel waarde gehecht aan kwalitatief goede hockey attributen.

Het diverse aanbod

Bij Junior Hockey kunt u terecht voor alle hockey attributen voor uw kinderen. Zo hebben wij het onder andere over hockeysticks voor op het veld en hockeysticks voor in de zaal, hockeyschoenen van maat 27 tot maat 40, hockey rug-, schouder-en stick tassen, natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor protectie! Zo hebben wij gebitsbescherming, scheenbeschermers en hockeyhandschoenen. Daarnaast hebben wij ook nog diverse accessoires zoals hockeyballen, hockeysokken en haarbandjes.

Producten morgen nog in huis

Dita hockeyschoenen kids bestellen? Besteld u voor 16:00 uur de producten! Dan ontvangt u hem de volgende werkdag in huis! U kunt het gehele assortiment online bekijken.