Het energielabel van uw woning

Energie is iets wat heel veel geld kost als wij hier niet goed mee omgaan en/of als onze woning niet goed is ingesteld op het besparen van energie. Het bepaalt voor een groot deel onze maandelijkse uitgaven en daarom is het heel logisch dat u graag wilt weten of uw aanstaande woning een goed energielabel heeft of niet. Daarom is het vanaf 2015 verplicht om een definitief energielabel voor woning op te stellen als u uw huis wilt verkopen.

Hoe doe ik het?

Het berekenen en opstellen van een energielabel is niet heel simpel. Daarom schakelt u een professional met kennis en ervaring in die dit voor u kan doen. Dit kost heel weinig geld. Bij KBS Makelaardij kunt u dit namelijk al doen voor een tientje. U kunt via Digid inloggen en al uw gegevens over u en uw huis invullen en vervolgens aangeven dat KBS Makelaardij degene is die uw energie label voor u berekent. Dit zal KBS Makelaardij dan doen aan de hand van uw informatie en het is geregeld.

Interesse?

Meer weten over het energielabel en hoe KBS Makelaardij deze voor u opstelt? Ga dan naar de website om meer te weten te komen via informatie of contactgegevens.