Het allerleukste kinderfeestje

Wil je iets origineels voor het kinderfeestje van je zoon of dochter en niet altijd maar gaan zwemmen, knutselen, een speurtocht organiseren etc. Dat begrijpt Bumperz helemaal. En daarom heeft Bumpez hierop iets verzonnen. Heb je wel eens gehoord van Bubble voetbal? Dit is één van de activiteiten die je wel is ergens ziet langskomen op tv en waarvan je ooit hoopt het zelf te kunnen doen. Dit is mogelijk in Bergen op Zoom dus gewoon fijn in Brabant. Wil je bubble voetbal in Bergen op Zoom? Geen probleem, want dat gaat Bumperz direct voor je regelen.

Bubble voetbal

Niet alleen voor jouzelf als ouder, maar vooral voor je kind en zijn of haar vriendjes/vriendinnetjes is dit een unieke ervaring om mee te maken. Het voordeel aan een sportactiviteit als kinderfeestje is dat je na de tijd geen kind meer aan ze hebt. De adrenaline en de hoeveelheid energie die er in zo’n bubble voetbal spelletje gaan zitten is ongelooflijk. Daar wordt iedereen moe van. Moe, maar voldaan.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in zo’n spelletje als bubble voetbal? Neem dan gauw contact op door naar de website gaan. Naar de website gaan doe je door hier te klikken.