Heerlijk vakantiepark in Limburg

Wanneer u naar een vakantiepark in Limburg gaat wilt u natuurlijk wel de mogelijkheid hebben om te kunnen zwemmen. Bij Recreatiepark de Leistert treft u daarom dan ook een subtropisch zwembad aan! Daarnaast heeft dit park ook een buiten golfslagbad. Voor de koudere en nattere dagen kunt u terecht in de overdekte P.laza. Hier is er altijd volop tijd voor vertier en plezier! Je vindt hier onder meer indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé. Op Recreatiepark de Leistert verveelt u zich geen moment! 

De omgeving van Recreatiepark de Leistert

De omgeving van vakantiepark de Leistert is ook erg leuk. Hier is een hoop te bezoeken en te bezichtigen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar attractiepark Toverland. Ook kunt u dieren gaan bekijken in dierentuin GaiaZoo. Wilt u een dagje shoppen? dan kunt u terecht in Designer Outlet Roermond. Qua natuur is het in Limburg natuurlijk ook goed vertoeven. De provincie heeft hele mooie natuurgebieden en een uitstapje naar België en / of Duitsland is ook zo gemaakt.

Een plek reserveren

Wanneer u graag een plekje wilt reserveren kunt u terecht op de website van Recreatiepark de Leistert. Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen!