Haal uw interieur op met een parketvloer

Voor een mooi interieur met een warme uitstraling vormt de vloer eigenlijk een basiselement. Want u kunt zulke prachtige meubels hebben. Alles komt pas echt tot zijn recht met een mooie parketvloer. Maerssens Vloerenhuys is expert op het gebied van parket. Dus opzoek naar een mooi parket in Nieuwegein of elders? Lees dan verder.

Een parketvloer is niet tijdelijk

Een parketvloer schaft u één keer aan en gaat nog jaren mee. U koopt een vloer van kwaliteit en daar kunt u nog lang van profiteren. Parket heeft een mooie uitstraling, en u ziet direct het verschil met een andere vloer. Maerssens Vloerenhuys is expert op het gebied van leggen van parketvloeren, maar zij leveren ook de vloeren en onderhouden deze voor u. Met de service van Vloerenhuys heeft u nog jaren plezier van uw vloer.

Maerssens Vloerenhuys gaat voor het uiterste. Zij zijn niet tevreden als de klant ook niet tevreden is. Daarom begeleiden ze u bij het gehele traject van de vloer. Ze adviseren u graag bij de keuze van een vloer, hebben een ruim assortiment en leveren snel. Opzoek naar parket in Zeist? Maerssens Vloerenhuys legt in diverse plaatsen de vloer. Bezoek de site en neemt contact met ze op!