Goedlenen maakt de noodzakelijke investeringen mogelijk

Als u een ondernemer bent kent u de twijfel van een aankoop wel. U heeft alles zelf opgebouwd dus u denkt altijd twee keer na voordat u een grote aankoop doet. Maar soms zijn investeringen gewoon nodig om vooruit te kunnen denken en in te kunnen spelen op de veranderende klantenvraag. Of wellicht is er een machine kapotgegaan en is het noodzakelijk om een nieuwe aan te schaffen. Op zo’n moment kunt u natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten, maar u kunt er ook voor kiezen om als een echte ondernemer te denken in oplossingen. Een goede oplossing voor uw komende investering is “Website van Goedlenen”. Zij kunnen u namelijk verschillende leningen aanbieden tegen een lage rente.

Wat is een zelfstandigenkrediet?

Goedlenen heeft het zelfstandigenkrediet eigenlijk opgedeeld in twee varianten. Het persoonlijk Zelfstandigen krediet en het Flexibel zelfstandigen krediet. Bij de eerste vorm heeft u een vaste looptijd en rente en bij de laatste vorm kunt u tot aan een bepaald limiet geld opnemen waarbij u op elk gewenst moment kunt aflossen en re rente variabel is.

Advies door Goedlenen

Wilt u weten welk type zelfstandigenkrediet het meest geschikt is voor u en uw onderneming? Neem dan contact op met goedlenen, zij geven u graag advies. Wilt u direct naar de website voor meer informatie? Klik dan op de volgende link: Lening zelfstandig ondernemer