Glas brengt risico met zich mee

Het geven van evenementen is een droom voor vele, want het is natuurlijk enorm fijn om een succesvol evenement op te kunnen zetten. Tegenwoordig ziet u op het gebied van evenementen dat er telkens meer evenementen bij komen en dat het echt een verplaatsing is van een enorme hype in Nederland. Terwijl enkele jaren geleden de muziekgenre techno nog helemaal niet echt populair was onder de jongeren, is deze de laatste jaren toch echt in populariteit gestegen. DisposableDirect.nl weet dit ook, want er worden steeds meer plastic bekers bestelt via hun webshop.

Geen glazen tijdens evenementen

Tijdens evenementen waar de doelgroep jongeren zijn zult u niet gauw glazen zien. Het drinken wordt vaak in plastic bekers geschonken en dit heeft natuurlijk een hele goede reden. Op grote evenementen waar de doelgroep jongeren zijn kan er natuurlijk wel eens een conflict tussen verschillende groepen ontstaan. Daarbij kan men gelukkig niet van hun glas drinken een wapen maken, want het drinken wordt in plastic bekers geschonken. Hiermee neem je als organisatie een compleet risico weg.

Meer informatie over plastic bekers

Wilt u ook plastic bekers in grote getallen bestellen of bent u op zoek naar plastic bestek? Surf dan direct naar de webshop van Disposabledirect.nl!