Gezond eten met de slowjuicer

Wilt u gezonder gaan eten en bent u daarom op zoek naar ideeën? Greenis Europe heeft voor u een ideale oplossing. Bij Greenis Europe verkopen ze de slowjuicer. Met de slowjuicer kunt u heerlijke en vooral gezonde sappen maken van uw favoriete groente en fruit.

Sap maken met de slowjuicer

De slowjuicer van Greenis Europe is een luxe blender waarmee u sappen, ijs, saus, soep en meer kunt maken. De slowjuicer maakt op een langzame manier sap dat niet hoog wordt verhit. Hierdoor blijft het grootste gedeelte van de vitaminen en mineralen uit het fruit en de groente aanwezig. Daarnaast wordt het sap perfect gescheiden van de pulp. In de slowjuicer kunt u alle soorten groente en fruit doen, ook groente met hardere geschil.

Bestellen bij Greenis Europe

Naast de vele voordelen van de slowjuicer, profiteert u bij Greenis Europe ook van de 10 jaar garantie die u krijgt op uw product en van de uistekende service die zij u bieden. Bent u benieuwd naar de slowjuicers van Greenis Europe en wilt u er één bestellen? Ga naar de site en bekijk het aanbod. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie over de slowjuicers. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.