Fraude van chauffeurs

Wil jij de rijtijden van jouw chauffeur op ieder gewenst moment kunnen bekijken? Wil jij weten of jouw chauffeurs zich wel aan de rijtijden houden, en wil jij weten of zij wel genoeg rust houden tussen het rijden? Dan ben jij bij Global Road Systems aan het juiste adres! Deze specialist maakt het mogelijk om alle rijtijden van jouw chauffeurs bij te houden, waardoor jij altijd kan zien waar jouw chauffeurs hebben gereden. Je kunt zien of zij genoeg rust hebben gehouden, en of zij zich aan de kilometers hebben gehouden.

Fraude met digitale tachograaf

Een digitale tachograaf is dus de oplossing voor de ondernemer die werkt met chauffeurs. De ondernemer kan hierdoor altijd alles inzien, en een chauffeur kan niet frauderen met een digitale tachograaf. Hierdoor moet een werknemer altijd zich aan zijn woord houden, gezien het feit dat zijn werkgever altijd alles mee kan kijken. Met een digitale tachograaf kan niet gefraudeerd worden, en zullen werknemers zich altijd aan de afspraken houden. Bovendien is een digitale tachograaf ook een verplichting!

Wil ook jij een digitale tachograaf aanschaffen? Surf dan naar de website van Global Road Systems en bekijk hun aanbod! Een digitale tachograaf koop je altijd voordelig bij Global Road Systems!