Feest op een partyboot

Ben jij op zoek naar een partyboot in de omgeving van Deventer? Dan zit je bij de partyboot Deventer, van de onderneming Rederij Celjo aan het juiste adres! De luxueuze partyboten van Rederij Celjo zijn enorm leuk ingericht en bieden plaats aan groepen van 30 tot 350 personen. Het is dus de ideale locatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, maar ook voor een trouwerij. Daarnaast zijn de schepen van een enorm hoge kwaliteit, en word jij altijd goed ontvangen op de partyboot van Rederij Celjo.

Voor alle feesten

De partyboot is voor alle soorten feesten in te huren. Zo is het namelijk mogelijk om de partyboot af te huren voor een reünie. Dit kan natuurlijk verschillen tussen een reünie van de basisschool, of dat jij een reünie van het leger hebt. Daarnaast is het mogelijk om trouwerijen op de boot te vieren. Dit vanaf 30 personen, tot maximaal 350 personen. Je kan de boot dus afhuren voor zowel de kleine, als voor de grote trouwerij. Daarnaast kun jij ook jouw verjaardag op de boot vieren, en heb je een unieke locatie tot jouw beschikking.

Wil jij meer informatie over de partyboot van Rederij Celjo? Surf dan direct naar de website van Rederij Celjo en verschaf meer informatie over de partyboot!