Evenementen smoothies

Organiseert u een evenement of een hip strandfeest en bent u op zoek naar stands om deze mee in te richten? Denk dan aan mooie en stijlvolle smoothiebars met heerlijke gezonde smoothies gemaakt van vers fruit. 

Smoothies

Smoothiebar Nederland handelt persoonlijk, is flexibel en is zorgvuldig. Zo verzorgt zij de volledige service rondom smoothiebars. Het enige wat u als ondernemer moet doen is zorg dragen voor een plekje of ruimte waar de bar kan komen te staan. De rest kunt u overlaten aan de ervaringsdeskundigen op het gebied van smoothies maken.

Mogelijkheden

Nederland is in de ban van gezondheid, oftewel: “health”. En hier kun je als ondernemer goed op inspelen door bijvoorbeeld een smoothiebar te huren. De werknemers van de smoothiebars weten als de beste hoe ze een gezonde, lekkere en mooie smoothie moeten mixen van alleen maar vers fruit. Daarbij worden ze live gemaakt dus dat is alleen maar leuk om te zien voor je gasten. Het is daarbij geen probleem of het om een groep van 20 of 800 man gaat. Het is namelijk ook mogelijk om mobiele smoothiebars te huren. Deze kunnen op elk moment worden verplaatst.