Een trendy schaduwdoek op maat koopt u bij Soliday

Nu het voor jaar echt lijkt te zijn begonnen gaan we ook weer nadenken over ons terras en de zonnebescherming. Een zonnescherm is iets wat je eigenlijk steeds minder ziet. Een hippe trend is een Zonnedoek van Soliday. Deze doeken beschermen tegen de zon,  zorgen voor schaduw en houden ook andere neerslag tegen. Klinkt interessant?  Surf naar de website voor het bestellen van een schaduwdoek op maat.

Schaduw nodig? Een zonnedoek beweegt eenvoudig mee!

De zon draait gedurende de dag, de ideale zonwering doet dat dus ook. Met de doeken van Soliday kan je eenvoudig laten meedraaien met de draaiende zon. Hierdoor weet je altijd zeker dat je voldoende schaduw hebt. Met een afstandsbediening kan je ook de schaduwdoek oprollen als deze bijvoorbeeld ‘s avonds overbodig is. Dit systeem is ook ideaal voor bij horeca-gelegenheden. Bijvoorbeeld als je in een keer een grote oppervlakte vol schaduw wil creeeren. En daarnaast hebben de doeken een strak design waardoor ze op verschillende locaties mooi tot hun recht komen. Een goed alternatief tegen de parasol of party tent!

Meer weten over Soliday?

Surf naar de website van Soliday en laat je inspireren door de mogelijkheden. Wie weet heb jij straks ook mooi schaduwdoek hangen! Voor de website klikt u hier.