Een nieuwe ervaring bij Meacasa

je wilt graag je eigen woning realiseren. Dit wil je doen in een collectief particulier opdrachtgeverschap. Je hebt alleen geen zin om twee jaar te wachten op het proces en geen zin om hoge kosten te betalen (zoals voor de inschrijvingskosten). Je hebt nu bij Meacasa een betaalbaar alternatief. Mijn ervaring bij Meacasa is top. In dit onderdeel ga ik je wat meer vertellen over mijn ervaring en Meacasa.

Mijn ervaring bij Meacasa

Zelf had ik door onverwachte gebeurtenissen weinig tijd om te verhuizen. Hiernaast wil ik graag niet teveel betalen en was ik daarom op zoek naar iets waar ik snel in kon en waar niet te hoge kosten aan zaten. Je neemt als koper bij Meacasa het initiatief door je in te schrijven op de website. Wanneer er dan meerdere mensen hetzelfde idee als jou hebben, zullen zij de gemeente bellen om beschikbare grond te vinden. Je wordt daarna vrijblijvend uitgenodigd om de plek te bekijken die besproken is met Meacasa en de gemeente. Meacasa zal daarna het initiatief nemen, om een intentieovereenkomst met de gemeente te sluiten.

Wil jij graag meer weten over een ervaring van iemand bij Meacasa? Ga dan naar hun website. Daar vind je alle informatie over het bedrijf. Je kan hier ook gewoon gemakkelijk contact met ze opnemen