Een luxevakantie in een lodgetent

Het is alweer bijna juni en dat betekent dat de zomer er bijna aankomt. Heeft u al nagedacht over een vakantie? Veel mensen willen graag kamperen op een camping in de natuur, maar zijn het niet gewend om zich aan te passen aan de primitieve levensstijl. Een tent opzetten, matrasjes opblazen, slaapzakken meenemen en met slecht weer de hele dag op een paar vierkante meter leven is niet voor iedereen weggelegd. Maar gelukkig is daar nu een oplossing voor. Bij Villatent kunt u eenvoudig lodgetenten huren zodat u aankomende zomer in luxe kunt kamperen.

Waar zijn de lodgetenten van voorzien?

Als u een lodgetent bij Villatent huurt bent u verzekerd van een luxueuze vakantie. De tenten zijn namelijk ingericht met; een keukenblok, een nespresso apparaat en waterkoker, twee boxsprings met beddengoed en klamboe, een heerlijke loungeset, eettafel met banken, hangmat, zithoek met fauteuils, kledingkast en opbergkoffer. U heeft het gevoel dat u in een hotel zit, zonder dat u het leven in de natuur hoeft te missen.

Weten waar de lodgetenten zich bevinden?

Wilt u ook graag een lodgetent huren huren en bent u benieuwd waar deze gelegen zijn? Kijk dan even op de website van Villatent. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op door middel van het contactformulier.